Avastage

Auruahjud

Food cooked with AEG Steam Ovens

Miks auruahi?

Auruahi teeb kõike seda, mida tavalinegi ahi, kuid võimaldab siiski midagi märksa enamat. Traditsiooniline ahi ümbritseb toidu kuiva kuumusega. Auruahi lisab sellesse protsessi ka auru. Selline lisaniiskus parandab maitset, tekstuuri ja värvi ning annab ka krõbedust – muutes iga roa meistriteoseks. Kuid kui te ei taha, ärge uskuge...

Erinevad meetodid

Kui ihkate maitsvaid roogi, on madal temperatuur teie salajane relv. Tippkokk ja Tasteology ekspert Catalina Vélez selgitab, et kõige õigem on küpsetada aeglaselt ja teha seda madalal temperatuuril koos auruga. Nii hoiate alles maitsed, vajaliku niiskustaseme ja väärtuslikud toitained. Ning võite nautida tõeliselt head toitu.

Teadus parema küpsetamise teenistuses

Hea küpsetamine on kunst. Tasemel küpsetamine on teadus. Meisterliku toidu saavutamisel mängib aur sama olulist rolli nagu iga tõmme taignapintsliga. Multifunktsionaalne ahi SteamBake-funktsiooniga võimaldab teil sobivat aurukogust lisada vaid ühe nupupuudutusega. Nii kerkivad küpsetised paremini ja koorik saab krõbedam.

Auruküpsetuse retseptid

Köögi salarelva – auruküpsetust – on lihtne kasutada. Need retseptid aitavad luua oivalisi roogi, mis üllatavad teid uute maitsenüansside ja tekstuuriga. Auru abil valmivad imelised kevadrullid või šokolaadifondant, mis on kõrgem kui ei kunagi varem. Avastage auru võimalused.

Kolm sammu parema küpsetamiseni SteamBake'iga

Vee kallamine multifunktsionaalsesse PlusSteam-auruahju
1
1. samm

Kallake ahju põhjas olevasse süvendisse 100 ml vett.

Multifunktsionaalse PlusSteam-auruahju aurunupp
2
2. samm

Valige SteamBake-programm ja vajutage aurunuppu.

Küpsetamine multifunktsionaalses PlusSteam-auruahjus
3
3. samm

Laske ahjul 5 minutit kuumeneda ja pange siis oma küpsetis sisse. Nautige.

Lisage lõhele auru

Pange lõhe haudepotti. Valige aur. Valmistades lõhet SteamBoost-ahjus, jätab õrn küpsetusmeetod kala ilusasti õrnaks ja hoiab ära selle kuivamise. Tulemused on silmaga nähtavad. Aur aitab säilitada toidu loomulikku värvi. Lõhe kaunis oranžikas värv on sama ilus kui selle hea maitse.

Milleks sous vide?

Meie SteamPro ahjud koos sous vide-funktsiooniga aitavad teil saavutada tulemusi, mida tavalised ahjud ei võimalda. Vaakumkinnitatud kotid aeglustavad oksüdeerumist ja säilitavad maitsed. Temperatuuri hoitakse poolekraadise täpsusega. Selline täpsus tagab imelise maitse ja tulemuse, mida soovite ikka ja jälle kogeda. Sous vide võib küll olla keerukam tehnika, kuid AEG teeb selle lihtsaks.

Kas tahate midagi uut?

Tulvil oivalisi retsepte ja ideid – laadige My AEG äpp alla siit ja laiendage oma lemmikute hulka.

Küpsetage eriti õrn ja kohev, krõbeda koorikuga leib. See ahi on pagari unistus, kuid on ideaalne ka mahlaste, kuldsete praadide küpsetamiseks.

Nautige samu võimalusi nagu SteamCrisp® ahjudega, valmistage õrna ja maitsvat kala või maitsetest pakatavaid teravilja- ja köögiviljaroogi.

Sarja tippu kuuluv ahi suudab kõike sama, mida tema eelkäijad, ja veel palju muud. Võtke kasutusele oivaline sous vide-tehnika, mille abil valmivad sellised liha-, kala- ja juurviljaroad, millest te ei osanud undki näha.

Veel auruahju eeliseid

Aur täiustab kõiki toite

Mida iganes te valmistate – auruprogrammiga viite tulemuse uuele tasemele. Kerge aur aitab teil valmistada suussulavaid praade ja küpsetisi. Keskmise auruga saate olemasolevatele valmistoitudele värske ilme anda. Täisaur on kiire, maitsev ja tervislik meetod kala, juurvilja või teraviljatoitude, näiteks riisi või kuskussi valmistamiseks.

Ühtlaselt küpsenud šokolaadikook

Aitab mõistatamisest

SteamPro ahjudel on olemas kõik, mida te hea toidu saavutamiseks vajate. Niiskusandur jälgib küpsemisel kasutatavat niiskusetaset. Tänu meie ThermiC° õhuvoosüsteemile jaotub kuumus ahjus ühtlaselt. Seega kasutage auru või kuumust – toit saab alati maitsev.

Puhta AEG auruahju sisemus

Lihtne valmistamine, lihtne puhastamine

Meie ahjudega on auruküpsetus lihtne. Ja kui toit on valmis, on ka puhastamine lihtne. Aurupuhastusprogramm aitab eemaldada sissekõrbenud jääke. Pürolüütilise puhastuse käigus põletatakse toidujäänused peeneks tuhaks, mille saab kerge vaevaga ära pühkida. Nii võite te pühenduda oma toitudele ega pea hilisema puhastamise pärast oma pead vaevama.

MaxiKlasse mittenakkuv ahjuplaat

Nagu profikokk

Kõige paremad lehttaignaküpsetised ja leivad valmivad auruahjudes. Perforeeritud põhjaga MaxiKlasse ahjuplaat kindlustab kuumuse ühtlase leviku. Suur mittenakkuv pind sobib hästi igas suuruses toidu küpsetamiseks. Nii võite nautida kuldseid, krõbeda koorikuga professionaalseid baguette'e.